Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, August 17, 2011

Demam....dan dah mula sibuk persiapan Raya!

Assalamualaikum semua.....maaf lah sebab dok asyik tengok asam pedas yang dah basi berhari-hari tu...Sebenarnya Akak demam...tu yang senyap jer ni...dah dah okay dah tapi dah mula sibuk mengemas sawang sana sini.....si Along pun berjangkit demam dengan Akak....

Maaflah kalau Akak ni dah jadi macam chipsmore...sekejap ada sekejap tak ada.....memang tak sempatlah nak hadap PC lama-lama....tambahan dah melepasi 15 Ramadhan ni paham-pahamlah ya....nak blog walk ke apa ke tu pun....susah!.....jadi kalau komen kalian tak berjawab tu pun Akak mohon ampun dan maaf dari hati Akak yang paling dalam.....

Hari ni di Penang cuti.....tapi Akak tak cuti jugak ni....nak mula aktiviti mengukis...tapi sebelum tu nak cari bahan-bahannya dulu....jadi Akak nak keluar beli barang ya!

Ada apa ya yang Akak boleh hidangkan buat santapan puasa-puasa ni....layankan ajelah kek lapis kukus chocolate chips sempoi ni.......tak ada deco yang gah ya!.....




Okaylah..Akak nak kena gi dah ni!....hingga jumpa lagi.....Selamat Berpuasa dan...selamat menyambut hari Raya Aidil Fitri.....wah awal dah ucap ni...takut2 kalau tak dapat nak post entry lagi!....Maaf  kan salah silap Akak ya.....panjang umur kita jumpa lagi.....Insyaallah!





4 comments:

resipe-masak-makan said...

salam watierman, tumpang lalu,penang mai ka, sedap nampak kek tu.

Juwita Jamaludin said...

selamat hari raya kak.. selamat buat persiapan raya

Uncle Lee said...

Hi Watie, how you doin'? Love this cake. Ada lagi?
Only recently I displayed your asam pedas fish in one of my cheritas.....last week.
You have a nice day, selamat berpuasa.
Lee.

ijan said...

Salam Kak Watie,
Kesian akak demam pulak. semoga cepat sembuh ye... selamat hari raya buat akak sekeluarga juga.. semoga disambut dengan meriah hendaknye :)

Take care akak!