Adakah ini satu Tabungan???

Saturday, March 13, 2010

Award from Adik Inahar








 Assalamualaikum semua ini adalah tanda ingatan dari Adik Ina buat Akak........jadi Akak kena tepek cepat2 sebelum Akak belayar ke .....KL minggu depan...hehehe..rasa macam nak naik kapal layar gi Mekah pulak....persiapan yang di buat.....ala-ala bawa tong yang diisi dalam kontena jer!!!

So Akak quote jerlah....dari Blog INAHAR'S COOKING TIME!.....perihal Award tu!

okay..award yg di atas ni lak baru jek kita terima dari sorang rakan yg baru jek kukenali di alam maya nih! jauh orangnye kt perancis sana nun.. fimere namanye dr blog aux delices des gourmets..the blog is in french. nasib baik ada mr google nk tolong translate..boleh la faham content kat situ. resipi semuanye yg mantopp! thanx again to fimere for these two cute awards! you really have a nice & great blog! hopefully our friendship will last forever! nice knowing you dear! 

Apa yang penting....ingatan telah di panjangkan pada rakan2 di alam maya ni Dik!

Terima kasih ya......moga hubungan istimewa antara kita terus bertambah akrab.......walaupun hanya melalui alam siber.......!



6 comments:

ain said...

saya belum gantung lg award kak ina ni. Insyaallah, very soon!!!

inahar ali said...

sama-sama kasih kak watie..hehe! thnx sbb sudi gantung award ni..lebiuu!!

sharamli said...

ala..nak jugak....
heee.xde la..sj je...

Anya said...

ConCATulations on your award :-)
Have a happy sunday

Hugs
Kareltje =^.^=
Anya :-)

robaaiah said...

watie..tk resepi pizza. mami dah print resepi tu. nak cuba...tapi klu xjadi pegi kedai je le...kempunan le nak makan piza watie. selamat bercuti. balik nanti kita berbual lagi.

Solehah said...

boleh la refer resepi france kat blog kak wati nnt.. :)