Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, May 11, 2010

PEMBERITAHUAN......!

*.*


Assalamualaikum....semua....


Hari ni Akak harus bereskan tempahan kek awal pagi ni......dan menyediakan sedikit juadah atau bekalan......kerana later might ikut Hubby outstation.....since tak sempat nak hadap laptop lama-lama....Akak minta maaf lah ya.....rasa dah makin jauh pulak dengan adik2 dan kawan2 semua...sebab I really miss....hopping around( dengar macam rabbit pulak!)....leaving comments and reading entries yang korang buat....but this time limitations yang Akak sedang hadapi is killing me....!!

Buat teman2 yang sediakan awards, tag dan juadah istimewa buat Akak.....jangan kecil hati ya....insyaallah...kereta buruk akak ni akan sampai ke halaman korang untuk menerima pemberian korang tu....cuma perjalanan tu ambik masa sikitlah.......maklumlah kereta buruk kan!!!Kalau tak muat nak isi nanti Akak pinjam gerabak keretapi yang dipamerkan di muzium tu........jadi besar hati Akak akan berkunjung untuk angkut...apa saja yang korang sudi hulurkan untuk Akak......just....lambat atau cepat jer jadi penentunya!

Insyaallah segala urusan dipermudahkannya.........doakan keselamatan Akak sekeluarga di jalanan ya.....dan moga bertemu lagi......!


Pssst.......Insyaallah...malam karang balik lah!!!


10 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...semoga allah mudahkan segala urusan kakak...

salamdariborneo said...

miss u...

ain said...

salam kak ummi. biasalah kak, ada masa tu kita mmg sungguh2 dihimpit waktu. lagi2 bila jd surirumah ni. mcm2 yg nak didulukan. kdg2 tu, diri sendiri pun mcm dah terabai!!hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

semoga semuanya selamat...amin :)

kucingorengemok said...

salam kak, relaks², tarik nafas slow²... bila² akak tak busy sangat nanti nak order kek lah, lama dah tak makan kek orang penang ;)

sI tEDI said...

hik hik hik..

ingat.. x lupanya.. dekat.. tak jauh punya.


ekekekekekke

Queen said...

saya doakan segala urusan akak dipermudahkan...
dan nanti akak ade masa jengah blog saya..hua..hua..hua...

take care kak

have a great shiny day!

ieda said...

selamat pergi dan selamat balik kak ..
hermmm sedappp tul menu sambal tumis udang tuh kak .. huhuhu

Packy @ Mawar Merah said...

Salam Kak...wah! nak jenjalan yer, bestnyer...moga selamat sepanjang perjalanan dan juga selamat sampai ke destinasi....

Eine Frau aus Botnang said...

Kak Watie dear, Fasha doakan segala perjalanan & urusan akak selamat dan dipermudahkan olehnya. Rindu pulak dengan masakan harian akak. I learned a lot from you sis! Take care dear!Salam..