Adakah ini satu Tabungan???

Monday, October 11, 2010

A quick update.....

*.*

Assalamualaikum...& selamat pagi semua!

Ni nak buat very quick entry ni......sebab banyak kerja tertunggak..sebab weekend lepak baik punya....

Pagi ni breakfast cuma makan roti sapu Nutella chocolate spread  & peanut butter aje.....tapi nak juga tempek gambar breakfast semalam...sebab pagi semalam kita jamah heavy breakfast.....Nasi lemak Sri Pandan.....wangi semerbak tapi warna kurang menyerlah!

Hidangan nasi lemak Sri Pandan ni ......sengaja Akak sertakan dengan udang celup tepung tu buat kelainan sikit...sedap juga bila ada something crispy di makan dengan sambal yang pedas-pedas manis gitu!

Balik kampung gomol-gomol budak kecik ni sekejap...sambil tengok Mummy dengan maktam Akak buat persiapan nak menunaikan Haji tahun ni......





Dan pagi ni main goreng-goreng campak campak apa yang patut jer...hehehe....malas punya pasal.....


Okaylah.....sampai sini dulu.....see you later....Insyaallah!

4 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

rindu kat akak jugak..hihihi rindu ngn pic menu akak jugak ngeeeeeeeeeeee

menu malas pon sedap!

Softtouch [Hanim] said...

kita masak sndiri kak, boleh je sesuka hati nak pdnkan lauk kan...betul tu kak menu malas pun tetap suberb...yg simple2 pun totap sodap...

kak ina kl said...

ashik nak copek ajerlah kamu ni..bzz lagi ker

♥LOVE2COOK♥ said...

Everything looks good! What to comment??? No comments...hehehe! I wanna eat! :D