Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, October 7, 2010

Jom Makan Kue Teow Goreng!!!

*.*

Assalamualaikum & Salam sejahtera buat semua.....wah dah kenyang baru dapat update...hehehe....tapi ada lagi tu kalau nak join untuk second round! Menu berat hari ni....kue teow goreng! Tu pasal mata pun semakin berat bila perut dah kenyang.....betoi...dok minum kopi pulak ni...sebab kerja rumah belum beres nak bersantai-santai.....Kalau di layan maunya lena diulit mimpi...hehehe!

Jomlah kita kongsi jamu mata dan selera pagi ni.....sebelum Akak gi sambung kerja yang masih belum beres tu...






Dan untuk lunch Akak sempat prepare menu simple jer untuk bekalan Hubby.......











Mudah-mudahan apa yang Akak bekalkan buat mereka hari ni cukup untuk menampung keperluan tubuh badan masing-masing......Insyaallah!

Okaylah kalau ada yang nak makan kue teow...."tonggek"....cepat.....tawaran masih dibuka! Akak nak gi siapkan kerja dulu....Daaaaaa! Jumpa lagi nanti ya!




4 comments:

ieda said...

ermm sedapnya kak menu simple akak nieh kekekkekek :)

akak dah lama tau ieda x masak kuehtiaw grg tuu .. tgk akak masak cam sedapp jerk .. ermm ada can masak mlm nieh :)

Watierman, rmanbkr said...

Ieda - Salam Lebaran walau pun cuma tinggal 2 hari jer lagi......Akak pun dah lama tak buat kue teow ni....selalu buat mee atau bihun jer!
ubah selera lah ni...konon-kononnya!

Masak Ieda ...jangan tak masak!hehehe!

♥LOVE2COOK♥ said...

KakWatie, U started make me drool here! Just can't stop drooling at the kwayteow! Sure, all finished by now...

The bekal...alamakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! Nothing can be said here...hehehe! :D

kak ina kl said...

suka tenguk muka tomei tu..

akak pun suka taugeh masak camtu..tapi anak-anak pulak tak suka..sabar ajerlah..