Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, March 28, 2012

Sorry......It's just Me...ORIO!!!!

Assalamualaikum semua....




Maaflah ya dah beberapa hari tak update....bukannya Mama tak masak....tiap-tiap hari masak....untuk Abah bawa bekal....except minggu ni tak lah...Abah ada di KL....and Mama pulak tengah proses nak meringankan sikit badan yang makin berat tu!!! Tapi still masak juga untuk kak Reena ....just that in a very small quantity and....lepas masak terus dia hadap...so tak adalah post untuk juadah tu!

Jadi minggu ni Mama dok melayan novel yang masih banyak nak di baca....sempena persiapan menjelang pameran buku di PWTC  hujung bulan April nanti... !!!





Orio temankan Mama sepanjang orang semua tak ada.....





5 comments:

hazila said...

Salam kak watie,
Saya alahan dengan kucing, kalau kucing mengesel je mulalah nak menjerit....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak wattie...ala comelnya kucinggggg.masa kat kg semlm pon nampak kucing Apak atie makin brtambah...Apak atie mmg suka bela kucing tp atie ni pengeli kucen sebenarnya..hihi

sharamli said...

0k la tu..akak ada 0ri0 nak temankan..hehehe

Afie said...
This comment has been removed by the author.
Afie said...

As Salam, hi Kak Intan.....cute nya Orio ni.Mak dia J.Lo ka?