Adakah ini satu Tabungan???

Friday, May 1, 2009

Koleksi Novel-novelku

HASIL KARYA: ROHANI DIN
  1. DIARI BONDA
  2. DIARI BONDA 2
  3. DIARI BONDA 3
  4. DIARI BONDA 4
HASIL KARYA : AINA EMIR


  1. SETULUS JANJI
  2. SEHARUM KASIH
  3. SESUCI CINTA
  4. AURA CINTA
  5. BUNGA-BUNGA KEMBOJA
  6. KAU LAKSANA BULAN
  7. HANYA KITA BERDUA
  8. MATAHARI KU
  9. SEMALAM KU BERMIMPI
  10. NAMA AKU N


HASIL KARYA : NORHAYATI BERAHIM
  1. DENDAM YANG TERLERAI
  2. SENTUHAN KASIH
  3. SEINDAH DERITA
  4. RINDU
  5. LEWAT MUSIM ITU
  6. PESANAN TERAKHIR SEORANG LELAKI
  7. INFERIOR
  8. EMOSI
  9. TEGUH
  10. NOKTAH
  11. UNTUKMU SEGALANYA
  12. EGOIS
  13. AIRMATA KASIH
  14. HATI SEORANG WANITA
  15. CINTA PERTAMA
  16. NOTA CINTA BUATMU
  17. SAYANG TAK TERUCAP
  18. HANYA KERANA CINTA
  19. BIARKAN AKU MENANGIS
  20. BUNGA KASIH
  21. TIADA BATASAN SAYANG
  22. ANDAI SEMALAM KU MILIKI
  23. SETULUS CINTA
  24. CINTA JANGAN KAU PERGI
  25. DIA LEBIH MENGERTI
  26. HATI YANG LUKA
  27. MEMORI
  28. TERIMA KASIH KEKASIH
  29. MURNI KASIH
  30. SAKITNYA SAYANG
  31. TIDAK AKU BERSUARA
  32. KASIH YANG TERCALAR
  33. HATI YANG LUKA
  34. HARUM CHEMPAKA
  35. CHINTA
  36. KEMBALIKAN CINTAKU
  37. SETIAP JUMAAT




8 comments:

jiena said...

Watie, best ke latest novel from Aina Emir? Rindunyer...lama dah i xbaca novel...

ejazarahome said...

akak... boleh arr kita share hobi kita ek... ni ada 2 buah lagi novel x baca coz dok bz lagi. jap g bukak novel tu sume benda lain tolak tepi....
novel bila cinta bertasbih siri 1 n 2.....
nanti kalo nak beli yg baru eja rujuk kat akak ek...

Watierman said...

Ha...sorry K.Jie..tak perasan ada komen...Aina Emir...ok lah...byk author baru yg ok gak...

Watierman said...

Ha..eja....bila cinta bertasbih akak tak beli...Habiburrahman kan?...boleh apa salahnya..

ejazarahome said...

ah..ah.. habiburrahman, ari tu pasal baca ayat2 cinta tu best sgt so kira baru lagi ngan novel dia ni. Kalo koleksi lengkap rasanya aisya sofea, damya hana n aina emir kot. Tapi aina emir yg br lum beli pun lagi. Nak tunggu abis praktikal ni, baru nak study novel tahap gaban..wakaka...lepas gian. Novel yg lain2 tgk mcm best beli je, x kira penulis sapa...hihihi

CiterMenariK' said...

BEST NYER LEH PINJAM TAK AKAK KU? HUHU.. GURAU JE LA.. sy TAK layan novel le.. saya layan diri je huhuhu.. ok kak sy berambus dulu.. kucing kat dapur dah mengamuk tak makan huhu.. salam ceriiiia....

Noorhodza said...

kak... minat kita sama.. kaki novel, dah tak muat kabinet buku... nor peminat Norhayati Brahim gak... blog under NOVEL hehhehe

azmir said...

khidmat nasihat pinjaman/pengurusan kewangan melalui bank.012-7752839-azmir/ejenloan.blogspot.com