Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, August 5, 2010

Annoucement. lagi kuih untuk jualan....&....................................Blog Updates ....Resting ....seketika!


*.*
Assalamualaikum...

Akak nak minta maaf pada semua kerana terlalu busy nak update kebelakangan ni...atas sebab tak pandai nak bahagi kan masa ...dengan beberapa usaha memajukan business menjelang Ramadhan dan Syawal....jadi BLOG UPDATES will be resting seketika....sehinggalah Akak pandai mengimbangkan masa.....jadi I will still be around tapi just that my blog akan senyap sekejap jer!!

Di kesempatan ini Akak ucapkan selamat menyambut kedatangan Ramadhan dan sama-samalah kita mengerjakan ibadah puasa dengan penuh kesyukuran dan patuh pada perintah dan menjauhi segala larangannya....Moga Allah memudahkan segala urusan buat kita semua!

Sedang mengusahakan kuih tart bunga with my homemade jam dan kuih maruku gunting di samping bunga dahlia yang telah Akak warwarkan terdahulu!




Tart Nanas Bunga - 50 biji @ RM20


 

Maruku Gunting - sekilo @ RM13

Okaylah I really have to go sebab sekarang ni tengah sibuk buat marketing dan handling out samples...dan sambutan...setakat ni Alhamdulillah.....at a good start!Syukur...semuanya rezeki dari Allah....and tak sangka pulak something dari minat memasak Akak akan menjirus ke arah menjana pendapatan....so kalau ada yang nak ikut jejak langkah Akak....it's never too late to start.....ada rezeki kita...insyaallah!

Well I really have to go.....will try to make time to visit you guys.....hopefully soon! Moga Adik2 dan kawan2 diluar sana .....selamat menyambut Ramadhan alMubarak!

Sila buat tempahan segera dengan panggilan terus atau SMS ke 

019-4800424
Kak Watie



*.*

11 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

maruku tu yang best tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

walaupun penat tapi berbaloi-baloi..


rehat secukupnya kak..

Softtouch [Hanim] said...

mak sy suka mkn muruku tu..kalu dkt sy order je ngan kak watie..

selamat berpuasa utk akak sefamily..
kalu epnat buat kuih tu..akak rehat2 sikit tau..jgn consentrate sgt...kesihatan kene jg

ijan said...

Salam Kak Watie Sayang...
Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak buat akak sekeluarga... semoga Ramadhan yang mulia ini membawa seribu keberkatan buat kita semua.. :)
Salam sayang dari kami sekeluarga. mmuahh!

Solehah said...

suka la kuih gunting tu..

Kak watie, selamat berpuasa..Tq ucapan akan kat blog saya tu..terharu tau..

ieda said...

salam kak ..

cayuk2 kak bulan ramadhan bulan rezeki kan .. berniaga sambil beramal tuu baik .. teruskan usaha akak tuu .. janji semua kuih2 sedap2 kan kak ..

selamat berpuasa kak !!

maz said...

Slm kak..Slmat brpuasa utk kak sklrga..smoga kak trus maju dlm bsnes online ye..

indahhouse said...

salam kak watie, apa khabar kak? Moga sihat selalu.
Sempena ramadhan, saya mohon maaf atas segala salah silap saya ya kak. Moga kak watie dan family sihat selalu dan dimurahkan rezeki.

♥LOVE2COOK♥ said...

Owh my dearie KakWatie, hru doing there??? Missed U soooooo much ya! :D

WOW, lots of cookies there...wish U prosper more in this holy month ya! My Hubby has been requesting me to make jam tarts for him...but I don't have any recipe. Can U share???

Take care kak! Selamat berpuasa!! :D

kak ina kl said...

salam ramadhan watie..cantik ek tart tu..maruku gunting pun sodap..
semuga bisnes bertambah maju yer..

♥LOVE2COOK♥ said...

My Dear KakWatie...

Wish U Selamat Hari Raya Aidilfitri!!! Have a safe n fun Raya dear...;)

U must hv been very busy na? Take care okey...missed U! :D